15 Kasım 2008 Cumartesi

Atatürk ölmedi soframızda yaşıyor..

Bir yerlerde okumuştum. İster istemez o kadar çok şey okuduk, duyduk ki "Mustafa" hakkında nerede okuduğumu hatırlayamıyorum. Bu filmde bi teknikler kullanılmış da bilinçaltına bişeyler yapıyormuş da özellikle de çocuklara bişeyler oluyormuş da yıllar sonra bilmem bişeyler çıkıyormuş falan filan.. Genel olarak film hakkında duyduğum en saçma şey olabilir. Di dün geceye kadar.. Ben inanmaya başladım artık bu filmde bilinçaltını dumur eden bişeyler var.

Kanıt; dün gece son derece sarhoş bi şekilde eve geldim. Sabah yanımda boş bir puding tabağı ve ağır başağrısıyla uyandım. Benim bildiğim bu. Bahadır efendinin anlattığına göre gece elimde pudingle yatağa gelmişim. "Atatürk tatlısı bu", "Atatürk'ün en sevdiği tatlı bu" diye Bahadır'a yedirmeye çalışmışım:)

Can Dündar ne yaptın bize?? Ne yaptın bilinçaltımıza??

Bilim dünyasına sesleniyorum.. 100 kişi alınsın, film seyrettirilsin, film hakkında en az 50 eleştiri ve 2 tartışma programına maruz bırakılsın, iyi bi içirilsin. Hain Can Dündar'ın bilinçaltımıza neler yaptığı ortaya çıkarılsın. Başımızdaki belayı bilelim.