10 Ağustos 2009 Pazartesi

aman sabahlar olmasın..

Sonunda ben de 30'u doldurdum. Rahatladım.. Ne stresmiş arkadaş. Ne var yani 1 yıl daha falan demeyin. Kolay olmuyor. 30 yıl, doldur doldur bitmez. Artık boşaltma zamanı.. Yani en azından sanki benim için öyle işliyor. Doğumgünümden beri bi rahatlık bi hafifleme.. Anlayan varsa söylesin, merkürle satürnle falan bi alakası var mı bunun?? Ben bu konuda google'la anlaşamadım. Zaten tam anlayamadığım "merkür geri gitmiş, satürn uçmuş, ay kaçmış" konusunda bişey bulamadım. Ama kutsal bilgi kaynağı beni bavullarımı toplayıp hemen kaçmam konusunda ikna etmek için çok çaba gösterdi, dinler miyim zaman gösterir.. Azıcık burçlar konusunda birşeyler bilen birisi çok rahat söyler zaten; yengeç kadını+kova erkeği?? şaka mı bu?
Ekşi sözlük buyurmuş;
*sürükleyici ama intihara sürükleyici bir ilişki çeşididir bu.
*kova erkeği işin dalgasında olduğu zamanlarda yengeç burcu kadını delirebilir..olur olmadık her şeye alınmasıyla meşhur yengeç burcu kadınları karşısında olaylara tepkisiz kalan bir kova erkeği görünce açacaktır ağzını sonra da yumacaktır gözlerini..
*rahat kova erkeğine karşılık yengeç kadınının sabrını denediği bir ilişkidir.
*biz bu burçtaki erkeklere rahattan çok hiçbir şeyi takmayan sallamayan dünya yansa hasırı yanmayan tipler deriz ki bu tip insan türüne değil yengeç kadını hiçbir burçtaki kadının tahammül edemiyeceği hasıl olmaktadır.zira kova erkeği o kadar "rahat " tırki yengeç burcu kadının hayatının zor günlerinde normal bir arkadaş olarak bile teselli etmeyi aklının ucundan geçirememektedir.
*hiç başlamaması en hayırlı olan ilişki türü
Bu durumda benim tek tesellim; nereden duydum bilmiyorum ama insanlar 30'undan sonra yükselenine geçiyormuş. Ki bence bu çok mantıklı:) Benim 11 temmuzdan beri mutlu mesut bir insan olmamı da açıklıyor. Şimdi birileri diyecek; kızım senin hiç işin yok mu? Hahaha yok! Dert yok tasa yok, onun burcu ne, bu kiminle anlaşır, haftaya İznik'e gidelim mi, bana bi bira getirsene, mangal yapalım mı, Billabong allahından bul, rengim açıldı mı... 100 yaşına kadar rahat yaşarım ben:)