21 Mayıs 2009 Perşembe

üzgh..

İnternette böyle şeylerle karşılaşıyorum, hatta facebook statuslarında bunu dillendirenler görüyorum. Ve bunlar benim listemde ne arıyor diyorum normal olarak. İçim acıyor. Bu zihniyete nefretlerimi, Türkan Saylan'a en derin saygılarımı sunuyorum.


O kısacık ömrüne onlarca ömür sığdırdı. Randevularını tamamladı. Güzel kadındı, güzel öldü...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende bir zamanlar sizin düşüncenızdeydım ama taki gerçeklere ulaşıncaya kadar o insanı tarafsız bir şekilde araştırmanızı size tavsiye edıyorum kalon sağlıcakla

cabeza de turco dedi ki...

Evet ozlem hanim, iyi yaptiniz da koydunuz boyle bir postu.. Simdi anlatin bakalim millete derdinizi kiolaysa. Turkan Saylan'in yaptiklarinin, kimliginin coook otesinde, asil ayip olanin kanser hastasi birinin hastalik durumundan birilerinin kendi davasina haklilik payi cikartmaya calismasinin oldugunu. En basit zerafetten incelikten yoksun bu uslubun, Turkan Saylan'in kibar ve olculu tavirlari yaninda, iddia edilen ve kendisina isnat edilen butun suclari gecersiz kildigini falan da yazin.

yazin da Aaaa diye sasirsinlar...

özlem hanım dedi ki...

sağol berkaycım

ben bunu refleks olarak koydum, dehşet bişey çünkü.. senin kurduğun cümleler kadar toparlamış değildim kafamı. söylenmesi gerekeni söyledin.

Kralblog dedi ki...

merhaba senin için acıyor o tür yazı resimleri görünce değilmi senın gıbı zavallıları görüncede benim içim acıyor mason bir kadının bu ülkeyi yozlaştırmak için dinsizleştirmek için yapmış olduğu çalışmalar demekkı başarılı oluyor senın gıbı zavallılar üzerinde uyan ve kendıne gel araştır gerçekleri öğren o resmin olduğu sitede çok bilgilere ulaşabılırsın kal sağlıcakla

abdullah alkan dedi ki...

uğraşmayın böyle şeylerle gercekten..
iyi insan olun kimseyi üzmeyin kimseyi kırmayın bilerek güzel insan olun uuraşmayın çirkinlikle çamuru temizlemek çamura bulanmak demek bi yerde varsın kokak desinler varsın kaçtı desinler aldırmayın kaçın çamurdan kaçın pislikten hiç bitmeyecekse hiç temizlenmeyecekse cok güzel yerler cok güzel insanlar war uzak durun. varsın kokak desinler varsın cahil bilgisiz ilgisiz desinler. kactı desinler kaçın zaten.

özlem hanım dedi ki...

"saçsız-kanser-kadın" ve aramızdan ayrılmış.. sorulacak hesabınız varsa yaşayanların arasına alalım sizi.